BLOGGTÄVLING!

Julen närmar sig med stormsteg och i sammarbete med Arrak Outdoor vill jag passa på att tacka alla mina trogna läsare
genom en stor Jultävling!
För att delta i tävlingen:
1. Publicerar du bilden ovan på din blogg,
2. Länkar till min blogg och Arrak Outdoors hemsida.
3. När du gjort detta skriver du en kommentar till detta inlägg med en motivering till varför just
du ska vinna ett presentkort värt 1000:- hos Arrak Outdoor.
Glöm inte att lämna din mailadress och bloggadress så att jag kan kontakta dig om du vinner.Tävlingen pågår tom 20dec.
Julen närmar sig med stormsteg och i samarbete med Arrak Outdoor
vill jag passa på att tacka alla mina trogna och nya läsare genom en stor Jultävling! ♥

För att delta i tävlingen:
1. Publicera bilden ovan på din blogg, hemsida eller bilddagbok *
2. Länka till min blogg AgilityCorona och Arrak Outdoors hemsida
3. När du gjort detta skriver du en kommentar till detta inlägg med en motivering 
till varför just du ska vinna ett presentkort värt 1000:- hos Arrak Outdoor

(*Det går bra att posta bilden på sin Facebook om ni kan visa upp det för mig efteråt)

Glöm inte att lämna din mailadress och webbadress så att jag kan kontakta dig om du vinner.
Tävlingen pågår tom 20dec.

Om Arrak Outdoor:

"Specialdesignade kläder för oss som älskar natur och fritidsliv. Kläderna med kvalitet och design i harmoni med naturen, året runt. Arrak Outdoor är en hel serie genomtänkta plagg för oss som älskar naturen och rör oss mycket ute i skog och mark, men också bland kobbar och skär. Utvalda genomtänkta specialdesignade kläder och väskor. Arrak Outdoor tillgodoser alla sporter där behovet varierar i valet av rätt kläder. Våra  fritidsplagg har uttänkta funktioner för friluftsliv."

http://www.arrakoutdoor.com


Kommentarer
Postat av: Norma

Hej

Jag är en liten settertjej som så gärna vill vinna åt min matte. Jag har varit ganska så bråkig på senaste tiden - trotsig skitvalp säger matte! Tänkte jag skulle vara lite snäll emot henne genom att vinna. Sen så borde hon vinna för jösses du skulle se henne när hon är ute nu i kylan. Hon är stel som en gammal kärring och skakar o huttrar så man får skämmas för henne.Om jag vinner ( hoppas! hoppas! hoppas! ) så är mattes mail- linda_jadu@hotmail.com och min blogg med inlägget till denna tävling hittar du på- http://www.settersig.cybersite.nu/blogg.html?ibe=90243Ha de bäst!

Tass Norma

Postat av: Elin

Vilken underbar människa du är, självklart är jag jättegärna med och tävlar i din tävling! :) Vilket härligt sammarbete med ett sånt toppföretag! Inget dåligt märke heller, lite statuskläder :)Skulle jag vinna presentkortet så skulle jag utan tvekan, välja fleecejackan Arrak Black Bear Hoodie.

Varför?

-Jo, det ska jag tala om för dig/er. Jag har nämligen vunnit en helt ny underbar vän i hundvärlden som har fått in mig på en helt ny hobby med hundarna, nämligen spåra...Och att vara ute och spåra, kan bli ganska kallt ibland, speciellt om man själv står och väntar. Jag tillhör dem som fryser lätt och en alltför tjock jacka blir alldeles för klumpig, därför brukar jag köra en tunnare jacka och en tröja under, då skulle fleecejackan bli sååå perfekt att ha under jackan eller bara ha den när det är mildare väder. Skulle vara supersnyggt att få dyka upp i hundvärlden med mina pudelpojkare och kläder som är ett "status-plagg" i hundvimlet. :)Må så gott!

Här kommer länken.

http://fluffmonster.blogg.se/2010/november/missa-inte-emmas-jultavling-i-sammarbete-med.html

2010-11-19 @ 19:18:59
URL: http://fluffmonster.blogg.se/
Postat av: EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA

Jag är gärna med och tävlar, jag har tipsat härhttp://molnboanna.blogg.se/2010/november/arrak-outdoor-2012.htmlJag skulle så gärna vilja vinna presentkort så jag kan ge min älskade sambo lite fina kläder i nyårspresent (hinns knappast till jul)

2010-11-19 @ 21:40:38
URL: http://www.annakarlsson.se/blogg/
Postat av: Sara

Åh, vilken tävling! Tack för tipset och möjligheten att delta :)Min motivering:

Jag vill vara med och sprida hundarnas positiva inverkan på människan, även hos dem som själva inte har möjlighet att ha hund. I framtiden innebär det att jag, när jag är färdig psykolog, kommer att använda hundarna i arbetet.

I dagsläget innebär det att jag är med i gänget som startar Uppsala hundungdom. Målet är att få med alla hundintresserade ungdomar i närheten och förhoppningsvis hjälpa dem att få uppleva lyckan när samarbetet mellan hund och människa fungerar som bäst. Nackdelen med att köra igång det här projektet på vintern är att det blir riktigt kallt. Jag vill inte att kylan ska hindra mig från att ge både min hund och alla hundungdomar det de behöver och därför skulle detta presentkort vara perfekt!http://livetmedtexas.wordpress.com/2010/11/20/jag-tavlar-om-varma-klader/

2010-11-20 @ 14:51:37
URL: http://livetmedtexas.wordpress.com/
Postat av: Anna

Vill supergärna vinna eftersom jag här hittade den sortens jackor som jag letat efter och som jag gärna vill ha nu när vintern kommer. Tyvärr vill inte plånboken att jag ska ha så fina jackor så detta skulle vara super att få vinna.

Har länkat

http://annastipsblogg.blogspot.com/2010/11/presentkort-fran-arrakoutdoor.html

2010-11-20 @ 15:41:52
URL: http://http://annastipsblogg.blogspot.com/
Postat av: Liselotte

Hej! Är jättegärna med och tävlar, har länkat här http://liselottess.blogspot.com/2010/11/p-kort-20dec.html Vinner jag skulle jag köpa mig en ordentlig jacka för jag fryser jämt och hade varit kul att prova en ordentlig jacka härifrån för har aldrig haft någon så dyr jacka. Mvh liselotte

2010-11-20 @ 19:29:36
URL: http://liselottess.blogspot.com
Postat av: chanette

jag tycker jag ska vinna för min ÄLSKADE vita jack gick i pension för 1 vecka sen. blixtlåsen ville ikke arbeta med mig längre.. MEGA SNYFThttp://darkbarbie.blogg.se/2010/november/vinn-hos-agilitycorona-20-dec.html

2010-11-20 @ 23:56:17
URL: http://darkbarbie.blogg.se/
Postat av: Ebba & Molly

Tack för tipset om din tävling, vi är jättegärna med och tävlar!Har länkat här:http://dreamingaboutmolly.blogg.se/2010/november/utkast-nov-22-2010.htmlMotivering:

Presentkortet skulle vara perfekt. Jag vill fortsätta mitt aktiva hundägarliv även under vintern och då är funktionella och varma kläder en viktig del. Jag vill kunna ge min hund allt, trots kyla. Jag vill lära mig mer för att bli en bättre hundägare. Jag vill lära mig mer för att kunna uppfylla min dröm. Jag vill kunna hjälpa djur, jag vill bli veterinär.2010-11-22 @ 21:04:20
URL: http://dreamingaboutmolly.blogg.se/
Postat av: Madeleine,Astrid och Skrållan

Kul tävling vi är med!:)Motivering:Vi bor uppe i norrland och tempraturen här är inte så kul för mina små tjejer som ofta fryser om det så bara är -4 grader. Och eftersom vi är väldigt aktiva och ute jättemycket skulle vi gärna vilja vinna ett presentkort så vi kan hålla oss varma;DVi har såklart länkat på vår blogg...

2010-11-23 @ 19:22:36
URL: http://madeleinehulin.blogg.se/
Postat av: Cissi

Vi ät med! :)Motivering: Efter att ha betalat en korsbandsoperation på min hund för närmare 40 000:- har jag inte kunnat köpa mig riktigt hundkläder på väldigt länge. De jag har är gamla och slitna, tror min stackars hund skäms lite för mig när vi är ute. ;) Men vad gör man inte för sin hund, och vem älskar inte Arraks snygga kläder? :DVi har såklart länkat i bloggen.

http://ceciliakaye.blogg.se/2010/november/tavling.html

2010-11-24 @ 09:10:41
URL: http://ceciliakaye.blogg.se/
Postat av: Lizette

hej hej

vilket toppenpris.. jag tycker att jag ska vinna då jag verkligen har nytta av era kläder. just nu springer jag omkring i en gammal jacka från lindex och det är inget hit när det är -20 grader ute...

jag är ute mycket och åker pulka med grabben och vi promenerar till hans skola varje dag, så kläderna skulle verkligen komma till användning

så nu håller jag tummarna hårtjag har länkat här

http://thisisliz.blogg.se/2010/december/presentkort-1.html

2010-12-03 @ 11:23:50
URL: http://thisisliz.blogg.se/
Postat av: Christine

Hejsan,

jag vill jättegärna vara med och tävla om att vinna ett presentkort. Skulle vara superbra om vi vann, så jag kan köpa en sådan där jättebra jacka, med många fickor. Efter att ha haft hund nu i 10 månader ( försthundägare) så har man märkt att jackor med många fickor är bra. Eftersom man har med sig en hel del på promenaden, för att få en mysig stund tillsammans. Leksak, godis, klicker, spårlina, bajspåsar, m.m.

Länk:

http://frassefrans.blogg.se/2010/december/bloggtavling.html

2010-12-03 @ 21:52:37
URL: http://frassefrans.bblogg.se
Postat av: Linda Nilsson

Jag har ju postat mitt bidrag via kinesforumet och FB: http://www.chinesecrested.se/viewtopic.php?t=16599

Påminner dig om det:)Skriver om min motivering igen:

Jag vill vinna 1000:- hos Arrak Outdoor så att jag kan köpa kläder med kvalité och slippa frysa varje vinter och kunna vara ute och träna mina hundar hur mycket jag vill! Dessutom är de väldigt snygga:)

2010-12-12 @ 10:55:02
Postat av: Kristina MBrrr - jag får spader,

nu är det åter vinter och minusgrader.

Evigt mörker och huden tappar färg,

kylan går genom ben och märg.

Med två aktiva hundar - rottweiler

och flatcoated retriever,

är det bara att ge sig ut trots att snöstormen utanför river.

Men nu är goda råd dyra,

min gamla jacka är från 2004.

Den värmer illa och dragkedjan fungerar sådär,

det händer att jag både spottar och svär.

En ny jacka med toppkvalitet från Arrak Outdoor vore toppen,

de värmer gott under träningspassen i norra norrbotten!http://shetrollan.blogg.se/2010/december/arrak-outdoor.html

2010-12-18 @ 18:52:20
Postat av: Petra

Hej! Vilken rolig tävling! Självklart vill jag vara med och tävla! Jag har länkat på mit blogg här..... http://frallanelsa.bloggsida.se/diverse/tavling-hos-agilitycoronaMotivering!

Min lilla frallafröken Elsa är en liten fryslort, precis som matte. Snäll och ansvarsfull som hundägare är jag så klart och då är det Elsa som får ny varmt, vattentätt och superskönt vintertäcke, och inte matte.... ;) En vinst skulle sitta fin-fint i jul och uppskattas massor! Arrak Outdoor har kläder med ypperlig funktion för de flesta väder som vi hundägare kan råka ut för!

2010-12-19 @ 22:13:12
URL: http://frallanelsa.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0